Menu

Despre noi

Infiintata in anul 1992, Total Distribution Group & Logistics S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti servicii de distributie si logistica pentru produse de calitate la cele mai bune preturi.

Compania noastra are 22 de ani de experienta in distributie si logistica la nivel national pe piata din Romania, colaborand cu parteneri importanti printre care se numara: Henkel Romania, JT International (fost R.J. Reynolds Tobacco), Kimberly- Clark, Bolton Group, Aroma Cosmetics, Pejo Sampionka, Werner Mertz.

Total Distribution Group & Logistics S.R.L comercializeaza o gama larga de produse si anume detergenti marca exclusiva Henkel, fiind distribuitor national al acestor produse.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Total Distribution Group & Logistics S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Principala preocupare a companiei Total Distribution Group & Logistics S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea solutiilor optime in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.